Mobila la comanda

          Mobilierul se fabrica in sectiile proprii de productie, prin procese controlate, garantand clientilor nostri calitate functionala si estetica. Mobilierul este produs din esente de lemn nobile, selectionate cu atentie si exigenta : stejar, tei, frasin, nuc si cires. Pe langa lemn, in functie de utilitatea functionala sau estetica mobilierul poate sa aiba in componenta furnire de lemn natural de fag, nuc, cires, lemn exotic si feronerii de calitate.

          Firma noastra detine echipamente tehnologice de productie proprii, astfel venim in intampinarea clientilor nostrii cu produse personalizate, dupa nevoile si gustul fiecaruia – dimensiuni, culori si combinatii dupa preferinte.

          Avem designer specializat, care se deplaseaza la domiciliul clientilor pentru a onora comenzile speciale.

          Produsele de calitate si bine realizate sunt pasiunea noastra.

          Aspectul masiv si impunator al pieselor noastre de mobilier ancoreaza definitiv in memoria clientilor, emotia calda, in tonuri naturale si patinate, a lemnului, venind in intampinarea celor mai ingenioase solutii de amenajare prin fuziunea armonioasa intre functionalitate, confort si rafinament estetic.

          Finisajele sunt fine si rafinate si sunt aplicate dupa tehnologii italiene.

          Compania asigura clientilor sai un nivel ridicat de servicii: design si proiectare, productie de serie si de unicate, prin vanzare directa in showroom-urile proprii, montaj si service post-vanzare etc.

          Echipa de tehnicieni si vanzatori este la dispozitia tuturor clientilor nostri pentru proiectarea optima a spatiului; realizam proiecte si randari la cele mai inalte competente si din cele mai diversificate atat pe stil modern, cat si clasic.

          Gamele noastre de mobilier, sunt dedicate amenajarii spatiilor de locuit : livinguri, biblioteci, dormitoare, birouri, sufragerii, bucatarii, holuri, saloane, pentru cladirile de birouri, spatiile publice sicomerciale (receptii, birouri, sali de sedinte etc).

          Noi aducem in casele pasionatilor de frumos mobila naturala din lemn.